Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Spektakularni glazbeni festival, izvrsni koncerti i hit komedija ovo ljeto će osvojiti Dalmaciju
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Spektakularni glazbeni festival, izvrsni koncerti i hit komedija ovo ljeto će osvojiti Dalmaciju

Nastupit će neki od najboljih izvođača iz Hrvatske i regije

Ovog ljeta na prekrasnim pozornicama diljem Dalmacije možete se opustiti i zabaviti uz odličnu glazbu i puno smijeha! U Splitu, Trogiru, Makarskoj, Dubrovniku i Supetru nastupaju neki od najboljih izvođača iz Hrvatske i regije kao što su Nina Badrić, Bajaga i Instruktori, klapa Rišpet, Vlatko Stefanovski i V3 Trio, Božo Vrećo, Queen Symphony Real Tribute i Dragan Marinković Maca.


Popularni glumac i komičar Dragan Marinković Maca sa svojom novom autorskom predstavom 'Kakva ti je žena, takav ti je život' kreće na turneju Dalmacijom: danas, 25. srpnja, nastupa u Trogiru u Kuli Kamerlengo, 27. srpnja nastupa u Dubrovniku, u kinu Slavica, te 28. srpnja u Makarskoj, na Ljetnoj pozornici. Priča je to o čovjeku koji se odmah nakon razvoda zaputi u kafanu, nakon što ga žena izbaci iz kuće, te odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču. Saznajte odgovore na vječna pitanja o ljubavnim odnosima u ovoj hit komediji! Sve predstave počinju u 21 sat.


Lirski tenor, Božo Vrećo, svojim anđeoskim castrato glasom ispjevava najdublje emocije s kojima se svi poistovjećuju. Svaki Božin stih je poput ispovijedi i priznanja ljubavi, otud i takva magija na njegovim koncertima. Njegovi su koncerti potpun sufi trans koji sevdah izvorno potpuno oslobođen nosi u sebi. Ne propustite poslušati uživo ovog nesvakidašnjeg umjetnika i jednog od najznačajnijih interpretatora modernog karasevdaha koji žanrovski zalazi i u sfere jazza, bluesa, spiritualnog i polifonog. Božo Vrećo nastupa 27. srpnja u Ljetnom kinu u Supetru na Braču, 10. kolovoza na Ljetnoj pozornici u Makarskoj i 11. kolovoza u kinu Slavica u Dubrovniku. Svi koncerti počinju u 21 sat.


Prekrasna Nina Badrić, jedna od najuspješnijih hrvatskih glazbenica, nastupit će 31. srpnja u Makarskoj, na Ljetnoj pozornici, te 1. kolovoza u Trogiru, u Kuli Kamerlengo. Hrvatska glazbena diva višestruka je osvajačica nagrade Porin i jedna od naših najcjenjenijih i najtrofejnijih glazbenica čija se popularnost proširila i izvan granica Hrvatske. Uživajte uz njene aktualne hitove 'Vrati me', 'Rekao si', 'Dani i godine' i starije uspješnice poput 'Čarobno jutro', 'Takvi kao ti', 'Da se opet tebi vratim', 'Dodiri od stakla' te mnoge druge. Oba koncerta počinju u 21 sat.


Glazbeni spektakl, festival 'S okusom soli…' održat će se od 17. do 20. kolovoza u predivnom ambijentu parka Sustipan u Splitu. Tijekom četiri dana programa čaroban spoj intimne atmosfere i jedinstvene lokacije uz dobro poznate zvukove, među kojima će svatko pronaći nešto za sebe, učinit će festival 'S okusom soli…' događajem koji se ovog ljeta jednostavno ne propušta! Očekuju Vas nezaboravni nastupi vrhunskih glazbenika: 17. kolovoza u 21 sat Queen Symphony Real Tribute, 18. kolovoza u 21 sat klapa Rišpet, 19. kolovoza u 21 sat Božo Vrećo i 20. kolovoza u 21 sat Vlatko Stefanovski i V3 Trio.


Publiku u Makarskoj i Trogiru ovo će ljeto izvanrednim koncertom na noge dići Bajaga i Instruktori, bez sumnje su jedan od najvećih pop-rock bendova u regiji. Bit će to glazbeno putovanje kroz više od 30 godina glazbe ovih legenda. Publika će na koncertu imati prilike čuti nove i mnoge stare hitove, među koje se svakako ubrajaju 'Tišina', 'Ti se ljubiš (na tako dobar način)', 'Zažmuri', 'Plavi Safir', 'Dobro jutro džezeri', 'Muzika na struju', '220 u voltima', 'Tamara', 'Sa druge strane jastuka' te uživati u dobroj staroj Bajaginoj energiji. Koncert u Trogiru održat će se 23. kolovoza u 21 sat u Kuli Kamerlengo, a u Makarskoj 24. kolovoza u 21 sat na Ljetnoj pozornici.

Ulaznice za sva događanja možete nabaviti putem sustava Eventim. Ulaznice za događanja u Makarskoj možete kupiti u agenciji Marivaturist, za događanja u Trogiru u Turističkoj zajednici grada Trogira, za događanja u Dubrovniku u Luži, a za koncert u Supetru u TIC-u Supetar na rivi. Za festival 'S okusom soli…' ulaznice će se moći kupiti i na samom ulazu na dan koncerta.

Vaša reakcija na temu