Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Spleat Advent: Uživajte u sadržajnom vikendu na Starom placu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Spleat Advent: Uživajte u sadržajnom vikendu na Starom placu

Za sve generacije

Ovoga vikenda Spleat Advent na Starom placu nudi brojne sadržaje za sve generacije. Organizatori su natkrili dio adventa kako bi se nesmetano nastavile održavati sve aktivnosti, pa u slučaju lošeg vremena neće doći do odgoda.

Tako će se već danas od 18 sati u sklopu dječje zone Napuhanci i fjakanci održati cirkuska interaktivna predstava Svijet čarolije, u kojoj će djeca moći uživati u žongliranju s raznim objektima, balansiranju na velikoj kugli i magičnim trikovima.

Od 20 sati počinje Hajdukova noć na Starom placu na kojoj će svi posjetitelji uživati u zabavnom programu, a istovremeno u zoni Velo misto nastupaju DJ-evi Adriatic Social Cluba.

Od 20 sati, Splićane će rasplesati Neno Belan & Fiumens, a ulaznice u pretprodaji za nastupe Kriesa i Nene Belana & Fiumensa mogu se kupiti online na Adriaticket i na svim prodajnim mjestima Adriaticket te na ulazu na dan koncerta.

Više informacija o Spleat Adventu i aktivnostima možete pronaći na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Vaša reakcija na temu