Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Zlatko Milivojević Spli'ski krnjeval počinje vjenčanjem, predajom ključeva grada i zumba partyjem

Spli'ski krnjeval počinje vjenčanjem, predajom ključeva grada i zumba partyjem

Ove subote točno u podne maškare počinju vladati Splitom

Kroz zaljubljeni ovogodišnji Spli'ski krnjeval provest će nas Pjerino Ružević i Valentina Trstenjak - zaljubljeni par iz The Voicea, koji će utjeloviti superjunake Supjerina i Wonder Valentinu, poslane s planeta Marsa i Venere da provedu medeni mjesec na najljepšoj planeti - Zemlji, u najljepšem gradu - Splitu. No, kako se ljudi sve manje vole, kroz razne dogodovštine naši junaci će morati spasiti ljubav u Splitu.

To je priča ovogodišnjih splitskih maškara, a ona će biti ispričana i kroz predstavu na dječjem krnjevalu Skakavcu. 

Spli'ski krnjeval počinje ove subote, 30. siječnja, podizanjem krnjevalske zastave na Pjaci u podne, te vjenčanjem Supjerina i Wonder Valentine na Rivi, koji će dobiti ključeve grada od gradonačelnika Ive Baldasara u ulozi njihovog kuma.

Supjerino i Wonder Valentina otpjevat će i koju pjesmu, a zaplesat će i zumbu s ekipom iz Centra plesa i Zumba Splita, ali i cijelom maškaranom rivom. 

- Ako vam se ne da maškarati, možete doći i u šarenom, samo neka je veselo, jer ovo je jedan rasplesani zaljubljeni krnjeval! Zumba fitness instruktori koji vode rasplesani program su Elsie Angeles-Novaković, Josipa Baliban, Enmanuel Felix De Los Santos Bello i Meri Kraljica Tičić Santos - poručuju organizatori iz Centra plesa.

Osim zumbe, sljedećih dana organizirani su različiti plesni programi: Salsa maskenbal, Tango pod maskama, Cirkuske i plesne radionice, Studio 54, Disco, Skakavac - dičiji krnjeval, Techno festival Love Carnival Rave, najveći inkluzijski disko na svijetu, koncert Vatre na Rivi i party na Voćnom trgu, Paškare za kućne ljumbimce, a na kraju i Šentenca i spaljivanje Krnje... 

Cjelokupni program 11 maškaranih dana može se provjeriti na internet stranici www.krnjeval.com, a elektronskog festivala Love Carnival Rave na www.love-carnival.com.

Vaša reakcija na temu