Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splićani poludjeli za besplatnim palačinkama, Uberu se javilo 10 tisuća građana!

Splićani poludjeli za besplatnim palačinkama, Uberu se javilo 10 tisuća građana!

Podijeljeno je 260 porcija, odnosno 50 posto više nego što je isprva planirano

Uber je dijeljenjem besplatnih palačinki proslavio svojih prvih 180 dana u Splitu. Iako se isprva planiralo podijeliti ukupno 180 palačinki, jedna za svaki dan koliko je Uber aktivan u Splitu, ubrzo je bilo jasno kako su palačinke u Splitu iznimno popularne. Naime, u samo dva sata zaprimljeno je više od 10.000 zahtjeva zainteresiranih korisnika. Točno 83 zahtjeva zaprimljeno je po minuti preko Uberove aplikacije, odnosno 1,4 zahtjeva za palačinku svake sekunde. Kako veći dio zainteresiranih korisnika ne bi ostao praznih ruku, podijeljeno je ukupno 260 palačinki, odnosno 50 posto više nego što je isprva planirano, javili su iz Ubera.


- Palačinke su se naručivale u svim dijelovima grada, no samo su najbrži uspjeli doći do porcije. Unatoč tome, nisu jučer svi mogli dobiti naručenu porciju, a kako ne bi ostali zakinuti, Uber će korisnicima koji nisu uspjeli naručiti palačinku osigurati popust na sljedeće vožnje. Također, najupornijima u naručivanju predstavnici Ubera javit će se putem e-maila kako bi im osigurali bon za besplatne palačinke u Starom placu. Stoga, nema očajavanja - slavlje Uberovih pola godine rada traje - poručili su iz te tvrtke.

Vaša reakcija na temu