Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splićanin prodaje unikatni primjerak Golfa

Splićanin prodaje unikatni primjerak Golfa

'Proizveden je 1982. i garažiran 40 godina'

Golfova 'jedinica' još uvijek ima popriličan broj na hrvatskim prometnicama, a Splićanin koji prodaje svoj primjerak ovog 1,3 benzinca kaže da ih nema puno tako dobro sačuvanih kao što je njegov.

- Proizveden je 1982. i garažiran 40 godina, a prešao je samo 116.000 kilometara - navodi Splićanin koji svog ljubimca stavlja na prodaju. Posjeduje i račun od prije četiri desetljeća.

Dodaje i detalje koji bi mogli zainteresirati ljubitelje oldtimera:

- Još uvijek su tvorničke navlake na sjedalima, unutrašnjost je maksimalno očuvana, nikad nije udaren, a na njemu je prva boja (samo polirana). 

Vozilo je registrirano, a prednosti su mu nove gume i akumulator. Za cijenu i ostale informacije treba nazvati 095 3775592.

Vaša reakcija na temu