Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Splićanka Biljana Mančić među svjetskom elitom ljepote i zdravlja

Splićanka Biljana Mančić među svjetskom elitom ljepote i zdravlja

'Velika je stvar biti u ovako elitnom društvu'

Bivša Miss Universe, a danas uspješna poduzetnica Biljana Mančić uskoro putuje u Španjolsku na dodjelu prestižne nagrade Annual Bookings Awards in Heath Tourism 2024. BookingsMed nagrade dodjeljuju se svake godine u sklopu vodećeg europskog događanja u zdravstvenom turizmu EMT - European Medical Tourism Fair.


Poliklinika MakeOver naše Splićanke nominirana je u kategoriji najbolje klinike za međunarodne klijente i to u vrlo jakoj konkurenciji. Dovoljno je reći da se za isto priznanje natječu zdravstvene i estetske klinike iz Tajlanda, Francuske, Slovačke te Turske koja je zadnjih godina na ovom području hit destinacija. 


- Jako sam sretna zbog nominacije jer je velika stvar biti u ovako elitnom društvu. Lani je istu nagradu, ali u drugoj kategoriji, osvojila hrvatska Poliklinika Terme Selce koja je partner klinike Hrvatskog olimpijskog odbora, a što najbolje govori koliko je ozbiljna i jaka konkurencija za ovo priznanje - ponosna je Biljana, koja na svečanost dodjele u Španjolsku putuje polovinom listopada.


- Nominacija mi je veliki vjetar u leđa. U ovom sam poslu takoreći od osme godine života, zahvaljujući obiteljskom salonu iza kojeg je 30 godina rada. Polikliniku MakeOver otvorila sam u najizazovnijem periodu, u vrijeme pandemije. No, ne samo da smo opstali, nego danas imam sjajan tim vrhunskih domaćih i međunarodnih stručnjaka na polju anti-age, dermatologije, ginekologije, a odnedavno i medicine rada - ističe nekadašnja Miss Universe, koja je već godinama jedan od autoriteta na području ljepote, a klijentice su joj poznate dame, od misice Anice Kovač do Ive Todorić.

Vaša reakcija na temu