Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL Splićanka otkrila što je prvo napravila nakon izlaska iz 'Života na vagi'

Splićanka otkrila što je prvo napravila nakon izlaska iz 'Života na vagi'

Iskustvo je dragocjeno i nezaboravno za cili život - rekla je Zdravka Kapetanović

Samo tri dana prije finala show 'Život na vagi' napustila je Splićanka Zdravka Kapetanović. Na odlasku je komentirala kako se nada da će ostati upamćena po nečemu dobrom, pa makar i tome što je bila jedina članica plavog tima neko vrijeme, a to se nikad u svjetskoj povijesti ovog showa nije dogodilo. Uporna i marljiva, Zdravka ni tad nije skidala osmijeh s lica, a iako joj je promaknula mogućnost da se bori za 170 tisuća kuna glavne nagrade, ostaje joj prilika da pobijedi kao najbolja nefinalistica te osvoji 50 tisuća kuna. O tome, showu, ostalim kandidatima, ali i trenerima razgovarala je za RTL nakon ispadanja.

- Slažem se s odlukom drugih kandidata i nadam se da ću do finala opravdati njihovu veliku vjeru u mene. Očekivala sam glasanje u tom smjeru jer su svi uz mene da osvojim nagradu kao najbolji nefinalist. Samo jako 1950. Samo osmijeh - komentirala je Zdravka svoje ispadanje jer su neki kandidati glasali za nju upravo zato da bi joj pružili šansu da osvoji tih 50 tisuća kuna.

Na pitanje je li razočarana što je ispala i misli li da je imala šansu odnijeti pobjedu u finalu, rekla je: 

- Prirodno je da uvijek želimo više i bolje, ali ako pogledamo moju početnu tjelesnu težinu i ostala tri mušketira - Antu, Mateja i Dodu, izuzetno je teško ženi dobiti muškarca. Trudila sam promijeniti tu teoriju uz snagu Marice. Najpoštenije bi bilo da postoje ženska i muška nagrada.

No to ne umanjuje njezinu sreću što je bila dio ovog showa. 

- Iskustvo je dragocjeno i nezaboravno za cili život. Zaista je vridilo biti dio ove priče, upoznati sve te drage ljude - ostale kandidate, živiti i rasti s njima, imati trenericu Maju kraj sebe - veliko bogatstvo, kao i sve ostale članove stručnog tima. Nadam se da sam ostavila veliki trag u ciloj ovoj priči, ponosna sam i zadovoljna - rekla je..

A velika potpora bila joj je i trenerica Maja bez koje ovo sve ne bi bilo moguće. 

- Najključniji trenutak 5. sezone 'Života na vagi' bio je upravo taj kad sam ostala sama u timu s trenericom Majom te dobila sama pet crvenih kandidata na vaganju. Jako sam sretna šta sam imala trenericu Maju kraj sebe. Ona je prije svega veliki čovik, obožavam tu ženu. Obje smo zaslužne za moju transformaciju i mogu reći samo jedno: 'Majo, hvala ti šta postojiš', moj duboki naklon i bez nje ne bi bilo ni mog velikog uspjeha.

Dodala je da je u 'Životu na vagi' naučila važnu lekciju o sebi.

- Najvažnije šta nosim je činjenica da uvik moramo biti sebi na prvom mistu, da udovoljavamo sebi, ostanemo svoji i budemo svjesni svojih kvaliteta.

Otkrila je i koje su joj dvije stvari bile najteže u kući. 

- Najteži izazov ikad je bio Sand hill, taj mi je izazov ostavio veliki ožiljak na srcu. Falili su mi Maja Milan i Ante Miletić na proslavi mog rođendana - rekla je Zdrave.

Zdravka je nakon ispadanja uzela samo sekundu predaha, a idući dan već je bila u akciji. 

- Bližnji su ostali u veselom šoku, iako su očekivali transformaciju, nisu ovoliku. Bilo je veselja, suza, šokiranih izraza lica, ali svi su preoduševljeni i sretni - rekla je te otkrila što je prvo napravila nakon izlaska iz 'Života na vagi'. 

- Prvo što sam napravila kad sam došla kući, provela sam popodne sa svojom obitelji i otišla na Marjan s Majom Milan.

Dodala je još:

- Najbliskija sam s Majom, Antom i Maricom, tako će i ostati. Svakako sam dobra s Anom, a vjerojatno ću se čuti i s ostalim kandidatima!

Otrila je da ima 'pakleni plan' do finala.

- Nastavit ću trenirat s Majom, ići ćemo na Marjan te u teretanu. Svakako ću imati treninge na bazenima Poljud s trenerom Petrom Mrčelom, koji će mi bit dodatna podrška. Prehrana mi nikad nije bila problem, tako će i ostat, bolja organizacija i neću preskakati obroke.

I za kraj, otkrila je gdje je onaj Dinamov šal koji je dobila za rođendan.

- Hm, opako pitanje, spremljen u škafetu, spava zimski san!

Vaša reakcija na temu