Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splićanka pronašla ukradenu biciklu i lopovu u Zagrebu ostavila poruku

Splićanka pronašla ukradenu biciklu i lopovu u Zagrebu ostavila poruku

Splitska studentica ugledala je svoju ukradenu biciklu, ali nije sjela i odvezla se...

Što biste uradili da na ulici ugledate svoju ukradenu biciklu? Vjerujemo kako bi mnogi odlučili vratiti ukradenu stvar, ali to nije učinila splitska studentica. Splićanka je lopovu ili novom vlasniku bicikle ostavila poruku.

- Ej prijatelju, ovo je bicikla koja je meni ukradena oko Uskrsa ispred studentskog doma 'Šara'. Ako je hoćeš vratiti ili nešto, moj broj je. P.S. Zavidaj konuse. Ostavija si je otključanu mogla sam sist na nju i odvest se, daj bar lanac nabavi - napisala je domišljata studentica koja nam je pojasnila priču.

- Kada sam došla na studij u Zagreb odlučila sam kupiti biciklu da mogu lakše do fakulteta i kupila sam je za nekih tristotinjak kuna. Bicikla je bila stara i ne baš atraktivna. Kada sam s uskršnjih praznika došla u Zagreb, nisam se našla ispred doma. U međuvremenu sam kupila drugu i pomirila se da staru neću naći. Danas sam je ugledala vezanu ispred jedne trgovine koja se nalazi u blizini mjesta gdje je ukradena - ispričala nam je, pa smo je pitali zašto je nije uzela.

- Ne znam je li moja bicikla sada u rukama lopova ili nekog tko ju je kupio. Uz to mi je nepotrebna jer imam novu. Napisala sam poruku uz to sam dodala što na njoj treba popraviti i neka kupi lanac jer će, ako ne zbog mene, ostati bez nje.

Vaša reakcija na temu