Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot/HRT SPLIĆANKA S KORONOM PISALA BEROŠU  'Imam potrebu pohvaliti tim obiteljske liječnice'

SPLIĆANKA S KORONOM PISALA BEROŠU 'Imam potrebu pohvaliti tim obiteljske liječnice'

'Od prvih simptoma na raspolaganju su nam 24 sata na dan', rekla je ministru

U borbi s koronavirusom na udaru ministra zdravstva Vilija Beroša našli su se i obiteljski liječnici. Prozivani su, ukratko, zbog nedovoljnog angažmana u pandemiji. Na generalizirajuće izjave ministra reagirali su iz udruga liječnika, a zbog takvih navoda Berošu je pisala i jedna Splićanka koja se s djecom trenutačno liječi od covida -19. Poželjela je, kaže, podijeliti svoje iskustvo, imala je jednostavno potrebu od srca pohvaliti tim obiteljskih liječnika. 

- Oba moja sina i ja smo oboljeli od korone. Inače smo svi astmatičari, a ja sam uz to autoimuni bolesnik. Naša obiteljska liječnica je doktorica Lovorka Jurić Bošković u Splitu i medicinska sestra Blanša Ževrnja. Uistinu ne znam odakle bih krenula s pohvalama, da ih prvo hvalim kao stručnjake ili kako izuzetne osobe - napisala je Splićanka Tomislava.

Istaknula je kako su im od prvog trenutka doktorica i sestra na raspolaganju 24 sata dnevno. Komuniciraju mailom, a po potrebi i mobitelom.

- Interesiraju se za naše stanje, savjetuju nas, a uz sve to su nam i psihološka pomoć. Nemam riječi za dovoljno pohvaliti naš tim obiteljske liječnice - kazala je.

Naglasila je i kako nije tako samo sada u doba korone, nego uvijek.

- Kod doktorice Jurić sam od prvog razreda osnovne škole, moja djeca i suprug.

Mi stvarno imamo našu pravu obiteljsku liječnicu i tim jer ih tako i osjećamo, kao obitelj, zahvaljujući njihovom ponašanju prema nama - zaključila je Splićanka.

Vaša reakcija na temu