Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splićanka Sarah Ivanković je na izboru za Miss Universe upoznala Trumpa, evo što kaže o tom susretu...

Splićanka Sarah Ivanković je na izboru za Miss Universe upoznala Trumpa, evo što kaže o tom susretu...

Bivša missica kaže da je novi američki predsjednik pravi džentlmen i radoholičar

Splićanka Sarah Ivanković, bivša Miss Universe Hrvatske, osobno je upoznala Donalda Trumpa na Bahamima 2009. godine, kada se kao hrvatska predstavnica natjecala za titulu najljepše na svijetu.

Na izboru za Miss Universe ušla je u top 15 što je najveći uspjeh Hrvatske na tom izboru do tad, te je zahvaljujući tome dobila priliku biti na partyju nakon izbora u društvu supružnika Kraljević, vlasnika licence.

- U jednom trenutku me gospodin Vladimir upoznao s gospodinom Trumpom koji mi je čestitao na plasmanu i naglasio koliko je to dobra promocija Hrvatske te da je moj odličan plasman na natjecanju velika stvar za našu državu. On je odmah, kao pravi poduzetnik, tu marketinšku vrijednost iskazao iznosom u dolarima, ali se sada ne sjećam o kojoj je cifri bila riječ - govori nam Sarah Ivanković.


Izbor je uživo prenosio NBC. Ivanković nam kaže da joj je Trump djelovao kao pravi džentlmen, a smatra ga osobom od trenutka, energičnim i temperamentnim.

- Gospodin Trump je prije svega veliki radoholičar, čovjek koji je cijeli život proveo u biznisu, izrealizirao je zasigurno većinu svojih poslovnih ciljeva i mislim da će svoje znanje i vještine uspješno prenijeti i na SAD.

S tog izbora je ponijela i dojam da Amerikanci dosta više poštuju misice nego što je to u njenoj domovini. Njezin otac, splitski gradski vijećnik Damir Ćosić Roda, nam je rekao da joj je Trump nudio milijune...

- Ha, ha, ma radilo se o poslovnoj ponudi. Svaka djevojka koja se plasirala među top 15 u svijetu automatski bi dobivala odličnu poslovnu ponudu za potpis ugovora s Trumpovom agencijom, pa tako i ja. Dakle, nisu bili milijuni na stolu kao što me otac hvali, ha, ha...

Zanimalo nas je žali li što nije stavila potpis na taj ugovor kada sada vidi rezultate izbora za predsjednika SAD-a.

- Teško pitanje. Tada sam imala 19 godina, bila sam na drugoj godini Ekonomije u Zagrebu, te mi je primarno bilo završiti fakultet, posvetiti se obrazovanju i raditi u struci, a roditelji su me u tome podržavali. Za sada uspješno koračam ka svome cilju no još sam uvijek mlada i sigurno je da će mi život otvoriti nove ponude i vidike, uz red, rad i disciplinu - zaključila je Sarah Ivanković.


Vaša reakcija na temu