Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splićanke oduševljene dizajnerskim modelima naočala u novoj boutique optici Beljan
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Splićanke oduševljene dizajnerskim modelima naočala u novoj boutique optici Beljan

Pogledajte najnoviju kolekciju ekskluzivnih modela najboljih svjetskih dizajnera

Ljubav Splićanki i Splićana prema sunčanim naočalama nije nikakva tajna pa ne čudi ogroman interes koji je izazvalo otvaranje Boutique optike Beljan, na adresi Domovinskog rata 27d. 

Poznata trogirska optika, specijalizirana je isključivo za unikatne i ekstravagantne modele, jedinstvene na našem tržištu.

U intimnom ambijentu nove splitske poslovnice, zatekli smo i Anamariju Asanović koja kaže kako je oduševljena Optikom Beljan, jer svaki klijent dobije ekskluzivnu pažnju:

- Super mi je i što imaju skroz drugačije naočale, koje još nisu viđene i nemaju puno komada, stvarno paze da si ti unikat s tim očalama - poručila je poznata modna dizajnerica.

Biseri, ručno umetnuti Swarovski kristali, pozlate i avangardni dizajn, čine svaki model u ponudi Optike Beljan jedinstvenim, iako, moramo priznati, cijene nisu za svaki džep:

- Zdravlje i profinjeni stil nemaju cijenu, a važno je i shvatiti da, kada uložite u nešto kvalitetno, to dulje traje pa zapravo uštedite, ne kupujući jeftine modele - rekao nam je Slavko Beljan, koji je elitnu optiku utemeljio u Trogiru još prije tri desetljeća.


Marko Beljan, koji će zajedno s bratom Tomislavom, jednog dana preuzeti obiteljski posao, kaže kako su njihove modele posebno vole poslovni ljudi:

- Radi se o ljudima koji se ne boje istaknuti, upravo naprotiv. Oni žele, dok rade svoj posao, izgledati drugačije i naglasiti kako drugačije razmišljaju te imaju poseban pristup poslu.

Neki od brendova koji krase izloge novootvorene optike su Linda Farrow, Anna-Karin Karlson, Dita, Chopard, JF Rey, Matsuda, Boz, Valentino i Balmain, redom najprestižniji svjetski dizajneri, ali Tomislav Beljan poručuje kako se njihovi klijenti i pacijenti vraćaju prvenstveno zbog drugačijeg pristupa:

- Udobno se smjestimo i razgovaramo sa svakim klijentom ili klijenticom. Zanima nas koje boje vole, kakva im je svakodnevica, jesu li voljni izaći iz komfor zone ili žele ostati vjerni svom stilu. Ukratko, posvetimo im vrijeme koje je potrebno kako bi pronašli onaj vau efekt i osmjeh u ogledalu kada pronađu nešto za sebe.

Sve informacije o kolekcijama, dizajnerskim i dioptrijskim okvirima te pregledima dioptrije, možete pronaći ovdje, ali svi se slažu kako je najbolje posjetiti Optiku Beljan u Trogiru ili Splitu i doživjeti jedinstveni personalizirani tretman koji je proslavio ovu obiteljsku tvrtku.

Vaša reakcija na temu