Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPLIĆANKE PITAJU SPLIĆANKU Ana Gruica Uglešić: GKM je moja jedina čvrsta spona sa Splitom, mogla bih živjeti bilo gdje

SPLIĆANKE PITAJU SPLIĆANKU Ana Gruica Uglešić: GKM je moja jedina čvrsta spona sa Splitom, mogla bih živjeti bilo gdje

Kolegice su je pitale i gdje trenira i koliko košta karta do Dubaija

Predstava 'Splićanke' u režiji Ivana Lea Leme apsolutni je hit. Glumačku postavu čine Ana Gruica Uglešić, Nada Kovačević, Lidija Florijan, Mia Vladović i odnedavno Ana Uršula Najev. Zvijezde ovog cabareta GKM-a odlučili smo predstaviti na drugačiji način. Tko će bolje postaviti pitanje glumici Splićanki ako ne njene kolegice sa scene? Tako su Anu Gruicu Uglešić s pitanjima zasule Ana Uršula Najev, Nada Kovačević, Lidija Florijan i Mia Vladović.

LIDIJA: S obzirom da si jako zauzeta, uspijevaš li uvijek uskladiti posao s ulogom majke?

- Pa nekako još uvijek uspijevam. Iako i sama znaš da radno vrijeme vrtića nije usklađeno s radnim vremenom nas kazališnih umjetnika. Tako da kad imamo popodne predstave ili probe, čuvanje Marata prepuštam dobroj volji ukućana i rodbine. Cijeli moj život se zove - snađi se, druže.

MIA: Gdje treniraš?

- Ha, ha, ha. Trenutačno nigdje. Inače kombiniram naš predivni Marjan, studio joge Studio One i teretane. Ljubiteljica sam vježbanja već 15 godina i uskoro krećem u novi ciklus. Sad već zbog zdravlja, a manje zbog estetike.

NADA: Koliko košta karta do Dubaija?

- Vrh! Ovisi kad je kupuješ, u kojoj avio kompaniji i za koji period godine. Npr. siječanj je užasno skup, a već veljača i ožujak su povoljnije cijene. Oko par tisuća kuna je karta.

URŠULA: Kada bi mogla živjeti bilo gdje na svijetu, gdje bi to bilo? Što te veže za Split?

- Gradsko kazalište mladih je moja jedina čvrsta spona sa Splitom. Da mi muž sutra dobije 'ponudu koja se ne može odbiti', otišla bih bez razmišljanja. Mislim da bih mogla živjeti bilo gdje na svijetu jer sam prilagodljiva i lako nađem interese gdje god da idem.

Vaša reakcija na temu