Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović SPLIĆANKE PITAJU SPLIĆANKU Ana Uršula Najev je odgovorila na pitanja kolegica sa scene

SPLIĆANKE PITAJU SPLIĆANKU Ana Uršula Najev je odgovorila na pitanja kolegica sa scene

Mlada glumica je otkrila bi li se ikada ošišala na kratko, a spominjala je i Prometovu 'osamnaesticu'

Predstava 'Splićanke' u režiji Ivana Lea Leme apsolutni je hit. Glumačku postavu čine Ana Gruica, Nada Kovačević, Lidija Florijan, Mia Vladović i odnedavno Ana Uršula Najev. Zvijezde ovog cabareta GKM-a odlučili smo predstaviti na drugačiji način. Tko će bolje postaviti pitanje glumici Splićanki ako ne njene kolegice sa scene? Tako su Anu Uršulu Najev s pitanjima zasule Ana Gruica, Nada Kovačević, Lidija Florijan i Mia Vladović.


LIDIJA: Koliko ti je bilo teško uskočiti u Splićanke? S obzirom na to da i sama znam da je uskakanje samo po sebi teško, a ova predstava je dosta zahtjevna.

- Uskakanje uvijek zahtijeva posebnu vrstu angažmana i odgovornosti i brzinu prilagodbe te nosi određenu dozu stresa. Međutim, sve je prošlo poprilično glatko i bezbolno. Uz dobru pripremu kod kuće i vašu pomoć i dobru energiju na probama, nije mi bio problem ispuniti zahtjeve predstave, a olakotna okolnost je bila što sam, kad su glazba i ples u pitanju, na domaćem terenu.

ANA: A kako je bilo uskočiti u jureći vlak 'Splićanki' pred tisuću gledatelja na tvrđavi Gripe?

- Činjenica da ću prvu izvedbu imati na otvorenom i pred toliko ljudi uzrokovala mi je dodatnu tremu, no pretežito pozitivnu. Bilo je uzbudljivo i izazovno, prvi put u životu sam igrala pred tolikim brojem gledatelja. 

NADA: Koji bus vozi do Mejaša?

- Ala pitanja, ka' da su mi vrata od osamnajstice pričepila facu, a ja vičen: 'Ima izać, ima izać, uma izać!!!'

MIA: Bi li se ikada ošišala na kratko?

- Trenutno sam u fazi kad bih rekla da ne bih nikad, ali neću to reći jer poznajem sebe i nikad ne govorim nikad. Previše 'nikada' u jednoj rečenici. Uglavnom, za Tarantinov film bih sutra ako treba. Inače, teško.

Vaša reakcija na temu