Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Split Glow Run powered by Konzum: još 3 dana vrijede last minute cijene

Split Glow Run powered by Konzum: još 3 dana vrijede last minute cijene

Budi dio utrke koja svitli u mraku i osiguraj vrijedan goody bag!

Do četvrtka, 29. rujna vrijede last minute cijene za kotizacije za utrku Split Glow Run powered by Konzum! 'Utrka koja svitli u mraku', koja svoja izdanja ima u najvećim svjetskim metropolama, trčat će se na 5 i 10 kilometara, sa startom na Rivi te okretom kod Vile Dalmacije.

Split Glow Run powered by Konzum u trkačkom svijetu jedinstvena je zbog svog večernjeg termina i 'glowy' rekvizita zbog kojih trkači čine mali light show dok se kreću.

Preostalo je još samo 10-ak dana do ove utrke za koju su pripreme u punom jeku.


Splićankama i Splićanima, trkačkima iz regije, ali i svim namjernicima kojima su ovakve utrke idealan vikend getaway bit će ovo sjajan uvod u jesenski dio trkačke sezone.

Rok za prijavu za sudjelovanje u utrci je 29. rujna do ponoći, a prijave su moguće na sljedećoj poveznici: https://www.utrka.com/utrke/glowrunsplit/2022/info/. Cijena last minute kotizacija je 200 kuna.

Utrka se održava uz logističku podršku Triatlon kluba Split, te uz komunikacijsku podršku agencije za odnose s javnošću Vajt. Glavni sponzor utrke vodeći je domaći trgovački lanac, Konzum.


- Hvala našem glavnom sponzoru Konzumu i brojnim drugim sponzorima koji su podržali utrku. Započela je jesenska trkačka sezona i drago nam je da smo sa Split Glow Run powered by Konzum omogućili Splićankama, Splićanima i ljudima iz okolice da testiraju svoju formu na jednoj od najljepših gradskih ruta u Hrvatskoj. Pozivamo sve da iskoriste još par dana za prijavu i podsjećamo da ih čeka bogat goody bag - poručili su organizatori.

Svaki trkač dobit će vrećicu sa službenom majicom 'Svitlin u mraku!', tri različita napitka - bocom najbolje hrvatske vode Jane, bocom najpoznatije, kultne narančade Pipi i bocom vrhunskog energetskog napitka MTV Up; zatim s najpopularnijim lifestyle magazinima Story, Story Gourmet, Elle i Elle Decoration te kvalitetnim Hartmann flasterima Comos Flexible, elastičnim flasterima idealnima za trkače i za male nespretnosti koje se znaju dogoditi.

Nakon utrke na Rivi će se održati after party za trkače, uz pripremu Cromarisovih ribljih delicija.

Više informacija pronađite na službenoj Facebook stranici utrke.

Vaša reakcija na temu