Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Split je napokon dobio balkanski grill restoran kakvog zaslužuje

Split je napokon dobio balkanski grill restoran kakvog zaslužuje

Saznajte što su 'Direktorski šnicl', 'Goluzača' i 'Debela paprika' ili kako se priprema najpopularniji makedonski specijalitet 'Gravče na tavče'

Često smo imali priliku čuti kako za pravo iskustvo uživanja u hrani s grilla i ambijentu koji nude takvi restorani treba potegnuti minimalno do Zagreba, a najčešće i do Sarajeva ili Beograda. Situacija se od ovog tjedna promijenila pa će splitski gurmani doći na svoje jer je njihov grad dobio novo mjesto koje u svom jelovniku objedinjuje sve najbolje od balkanske ponude jela sa žara.

Radi se o novom grill restoranu Kabinet koji svoju lokaciju na Morpurgovoj poljani dijeli s restoranom zdrave hrane Health In i poznatim dizajnerskim hostelom Golly+Bossy. Ovaj šarmantni trgić u samom srcu Splita od sada može ponuditi ponešto za svakoga.

Saznajte što su 'Direktorski šnicl', 'Goluzača' i 'Debela paprika' ili kako se priprema najpopularniji makedonski specijalitet 'Gravče na tavče'. Ova i brojna druga jela s tradicionalnim štihom pripremljena na moderan i kreativan način oduševit će svakog pravog ljubitelja mesa. Iz restorana ističu kako za sva jela s mljevenim mesom koriste isključivo junetinu najviše kvalitete, te kako se sva mesna jela poslužuju u obilnim porcijama od 300 grama. Nas su od svega najviše iznenadile i cijene koje su znatno niže od ostalih u samom centru grada.

Restoran odiše sofisticiranom retro stilom, a gostima će se definitivno svidjeti i umirujuće palete smeđih, sivih i maslinastih tonova u uređenju. Zavirite u novu gastro oazu u centru Splita iz koje sigurno nećete izići praznog želudca. 

Vaša reakcija na temu