Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPLITSKA OSMA JE OSMA: Rođendan koji će uz slavljenika pamtiti putnici i vozač Prometovog autobusa

SPLITSKA OSMA JE OSMA: Rođendan koji će uz slavljenika pamtiti putnici i vozač Prometovog autobusa

Pogledajte snimke

Veselo je bilo na proslavi rođendana Ivana Jerkovića. Raspjevano društvo je na stanici na Pojišanu uz harmoniku i pjesmu 'splitska osma je osma' dočekalo Prometov autobus broj 8, gdje su nastavili u veselom ritmu.


Vožnju će sigurno pamtiti vozač, ali i putnici koji su se tamo zatekli. Slavljenik se baš voli voziti autobusima, ali to mu nije bila jedina rođendanska radost, navečer ga je dočekao i Hajdukov kapetan Marko Livaja s potpisanim dresom.

Bio je to uistinu 30. rođendan za pamćenje, a kako je izgledala pjesma raspjevane družine na autobusnoj stanici, provjerite u videima... 

Vaša reakcija na temu