Splitska pjevačica napustila Zagreb nakon potresa

Splitska pjevačica napustila Zagreb nakon potresa

Bila sam u svojevrsnom šoku gotovo cijeli dan, otkrila je Maja Bajamić

Maja Bajamić odlučila je napustiti Zagreb nakon snažnog potresa, a otkrila je to snimkom na Instagramu te objasnila što se događalo tog nedjeljnog jutra kad je metropolu zatresao potres.

- Noć prije potresa spavala sam kod prijatelja i prijateljice koji žive sami, jer me, prvi put nakon ozljede vratne kralježnice, ponovo 'zakočio' vrat, uslijed čega sam opet osjećala jake bolove i smanjenje opsega pokreta. Trebala sam pomoć za svakodnevne radnje i primila sam injekciju protiv bolova. Spavala sam na kauču, a osim što se odjednom sve počelo jako tresti, probudilo me padanje boca iz kuhinje i frižidera, pucanje stakla i skoro padanje zidnog ormara koji je bio iznad kauča. Prizor i osjećaj je bio strašan; vrištala sam kao nikad u životu, ustala sam 'na vrat' i nisam bila sigurna sanjam li ili ne (jer inače sanjam živo i često se 'glasam' u snu). To je bilo zaista strašno - kaže Maja Bajamić.

Dodaje kako je presretna i zahvalna nebesima što nije bila sama u stanu u Ilici u tim trenucima. 

- Mislim da bi mi srce puklo. Nakon potresa, bila sam u svojevrsnom šoku gotovo cijeli dan. Kada sam vidjela slike Ilice, nisam imala snage otići tamo niti zvati ikoga da pitam što je ostalo od svega. U meni nije bilo mjesta za još jedan šok i lošu vijest. Novine i portale ne čitam, TV gotovo da i ne gledam. Mobitel mi je cijelu nedjelju zvonio ko' lud, poruke su stizale... Samo sam se pokušavala smiriti i ostati pribrana maksimalno. Prijatelji i obitelj su mi jako puno pomogli i hvala im beskrajno. Hvala i svima koji su se zabrinuli i nazvali me, poslali poruku. Znala sam koliko volim, ali nisam znala koliko sam voljena - napisala je Maja uz video na kojem se vidi kako odlazi iz Zagreba.

Pjevačica se zatim oglasila i iz Trnbusa gdje joj žive baka i djed te pokazala kako provodi dane u izolaciji.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(61685, "");
Pregledaj komentare