Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitski bend La Volpe na ovogodišnjem INmusic festivalu

Splitski bend La Volpe na ovogodišnjem INmusic festivalu

Na zagrebačkom Jarunu od 19. do 21. lipnja održat će se glazbena manifestacija

Live finale natjecanja 'Zasviraj sa Žujom' održalo se u Vintage Industrial Baru, a nastupili su bendovi La Volpe, Kontraefekt, Media Stres, Matt Shaft i Lover is Dim. Pobijedio je bend Media Stres koji ide na turneju te će nastupiti na Main stageu INmusic festivala, najviše glasova publike osvojio je Matt Shaft, a stručni žiri dodijelio je najviše glasova splitskom bendu La Volpe.

- Prijavili smo se na natječaj i odabrano je pet bendova koji su se natjecali za svirku na INmusic festu, a tri najbolja idu dalje. Mi smo dobili najveće ocjene od stručnog žirija, ali završili smo na kraju na drugom mjestu jer je jedan od domaćih bendova imao nešto više glasova publike. Svakako osvojili smo nastup na INmusicu, pokupili vrhunske kritike, a valja napomenuti da smo jedini bend iz Splita i Dalmacije koji je završio u finalu - rekao nam je član benda Marino Vrca

Na zagrebačkom Jarunu od 19. do 21. lipnja održat će se 12. INmusic festival, a Kings of Leon, Arcade Fire, Michael Kiwanuka, Alt-J, Kasabian i Flogging Molly samo su dio izvođača koji će nastupiti ove godine.

Vaša reakcija na temu