Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPLITSKI ĐIR Poruke osvanule na ruti maratona

SPLITSKI ĐIR Poruke osvanule na ruti maratona

Dobili smo fotografije postavljene prije početka Splitskog maratona

Uoči Splitskog maratona, na ruti kojom su trkači iz raznih dijelova svijeta trebali proći, izvješene su bile sljedeće poruke: 'Zašto trčite kad vas niko ne vata' (Zapadna obala), 'Ujutro trči, navečer pr..' (Spaladium Arena) i 'Smiš li prnit na 19,50 km' (Poljud).

Dobili smo fotografije postavljene prije početka utrke, a ne znamo u kojem trenutku su uklonjene, odnosno jesu li trkače nasmijale.

Inače, poljudska poruka 'smiš li prnit' uz broj 1950 koji simbolizira Torcidu nekome je možda 'zasmrdjelo' na nekakvu prijetnju, ali nije riječ o tome nego o zafrkanciji na račun plinova koji se skupe tijekom trke...




Vaša reakcija na temu