Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitski festival počinje ekskluzivnim koncertom Petra Graše

Splitski festival počinje ekskluzivnim koncertom Petra Graše

Garantiram lijepu večer i jedan topli vremeplov uz dobru zabavu - rekao je pjevač

Ekskluzivnim koncertom Petra Graše na Prokurativama 4. srpnja počinje 59. Splitski festival. 

Jedan od najboljih glazbenika, nagrađivani pjevač i autor u intimnoj atmosferi lijepe pozornice, kako je kazao, pružit će pravi mali spektakl u kojem će, vjeruje, svi uživati.

- Za Splitski festival sam vezan od mojih glazbenih početaka. Još ka dite sam nastupio sredinom 90-ih i svakako mi je značio za plasman pjesama. Izuzetno mi je drago što ću imati koncert kojim počinje Festival, garantiram lijepu večer i jedan topli vremeplov uz dobru zabavu - kazao je Petar Grašo.

Omiljeni pjevač se od pojave na pozornici festivala uvukao u srce publike i struke, za njegove koncerte se uvijek traži karta više. 

Upitali smo ga za osvrt na festival nekad i sada. Jedno je sigurno, kad nastupi trijumfira. Tako je bilo sredinom 90-ih, a nakon godina izbivanja i po povratku na Festival prije nekoliko godina. Pjesme 'Uvik isti' te potom 'Moje zlato' postale su, slobodno možemo reći, evergreeni.

- Skroz je drukčiji osjećaj, nešto vas vuče, a je li bilo bolje ili gore, to se i ne može usporediti. Činjenica je da se festival modernizirao, meni se sviđa i mislim da je tako i moralo biti - još nam je rekao.

Otkako je Splitski festival promijenio koncept, podsjetimo, održani su vrhunski koncerti Olivera Dragojevića i Stjepana Hausera, Parnog valjka, Josipe Lisac, Gibonnija i Massima na jedinstvenoj amfiteatarskoj pozornici na Prokurativama. 

Ulaznice za 59. Splitski festival, dodajmo, mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Adriaticketa.

Vaša reakcija na temu