Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Antonia Pešić SPLITSKI KRNJEVAL Dječje maškare zavladale gradom
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

SPLITSKI KRNJEVAL Dječje maškare zavladale gradom

Izabrane su najbolje i najoriginalnije maškarana djeca

Gradska tvrtka Žnjan d.o.o. u suradnji s Gradom Splitom i Turističkom zajednicom grada organizira tradicionalni Splitski krnjeval. Za programsku koncepciju krnjevala zadužena je Koalicija udruga mladih - KUM u suradnji s radijem KLFM. Centralni dio karnevalskog programa održava se danas upravo na Pjaci, na pozornici ispred gradske vijećnice. 

Održale su se i radionice face paintinga i izrade maski, dječji program obogatili su plesni klubovi Sedmi vjetar, Vruća čokolada i DNF. Zatim su najmlađi uživali u predstavi Klaunske ludorije, a na kraju je održano proglašenje najbolje dječje maske. Dio atmosfere donosimo u lajvu.



Večernji program na pozornici započet će u 20 sati nastupom bandova Justin's Johnson i Kuzma & Shaka Zulu, uz proglašenje najbolje maske koje će se održati u 20.45. Od 22.15 čitat će se šentenca Krnji koji će nakon povorke, koja će krenuti oko 22.45, biti spaljen u 23.00.

Vaša reakcija na temu