Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPLITSKI MAD MAX GLEDANIJI OD TOP GEARA Petričević zbog novog videa pod krim istraživanjem, BMW voze u stanicu za tehnički pregled

SPLITSKI MAD MAX GLEDANIJI OD TOP GEARA Petričević zbog novog videa pod krim istraživanjem, BMW voze u stanicu za tehnički pregled

Tek što je izašao iz zatvora, mladi Splićanin ponovno plijeni pažnju publike i policije


Novi video uradak mladog Splićanina Adriana Petričevića 'Testiramo novi M6 DIFF' u jedan dan pogledalo je više od 70 tisuća gledatelja. U glavnoj roli je BMW 'šestica' u najjačem izdanju i Adrian koji s prijateljima montira novi skraćeni kardan i testira mašinu. 

Iskreno oduševljen provozao je 'šesticu' i pri tom, jasno, napravio niz prometnih prekršaja. Video je začinio scenom 'driftanja'. Kako su radovi splitskog Mad Maxa izuzetno praćeni i gledani, nije dugo prošlo da novi video pogledaju novinari, a za njima i policajci. 

U PU splitskoj potvrdili su da je u tijeku krim istraživanje. Neslužbeno saznajemo da su Petričevića već kontaktirali te da će s njim obaviti razgovor. 

Policajci su pregledali video i konstatirali niz prekršaja. Doznajemo i kako će 'šesticu' poslati na kanal u Stanicu za tehnički pregled da se utvrdi jesu li skraćeni kardan i ostale modifikacije u skladu sa zakonom. 

Petričević je nedavno završio u zatvoru zbog snimanja ludih vožnji na motociklu Suzuki. Osuđen je na značajnu novčanu kaznu i par mjeseci zatvora. Sud mu je oduzeo i motocikl pa je BMW na četiri kotača došao u prvi plan. 

Petričević za svoju 'šesticu' ima i posebnu registraciju, što isto košta. Novac očito tu nije neki problem, nove avanture splitskog Mad Maxa teško da će zaustaviti i ova akcija splitske policije. Možda samo privremeno… 

Vaša reakcija na temu