Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitski Mad Max otkrio koje je najluđe mjesto na kojem je s Ellom vodio ljubav

Splitski Mad Max otkrio koje je najluđe mjesto na kojem je s Ellom vodio ljubav

'Mogu reći da zarađujem dosta više nego netko s fakultetom'

Splitski Mad Max, Adrian Petričević odgovarao je preko Youtubea na razna pitanja svojih obožavatelja. Jedan od obožavatelja upitao ga je koje je najluđe mjesto gdje je 'pukao Ellu'.

- Ne znam je li to najluđe, ali meni najdraže je bilo na jet skiju nasred oceana - odgovorio je Petričević.

Otkrio je i da mu škola nije osobito draga jer je 'išao u najlakšu osnovnu školu, na Pojišanu'. U srednjoj školi je četvrti razred prošao s dva. 

- Škola nije za mene. Mrzim je. Toliko mi je drago da je gotova. Dico, ako niste dobri u školi, ne bojte se. Ako ja mogu s 20 godina graditi uspješan biznis možete i vi. 

Jedan ga je obožavatelj pitao koliko mjesečno zarađuje od Youtubea.

- Ne želim još reći točnu cifru. Mogu reći da zarađujem dosta više nego netko s fakultetom. Kada dođu majice za koji dan očekujem da se ta zarada utrostruči - zaključio je Petričević.


Vaša reakcija na temu