Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPOT SHOPPING MALL: U Makarskoj proslavljen 1. rođendan

SPOT SHOPPING MALL: U Makarskoj proslavljen 1. rođendan

Uz brojna senzacionalna sniženja posjetitelji su mogli uživati u nizu prigodnih događanja

Spot shopping mall u Makarskoj (Europske zajednice 1), je u vikendu iza nas od 18. do 20. lipnja obilježavao prvu godišnjicu uspješnog poslovanja.

Uz brojna senzacionalna sniženja posjetitelji su mogli uživati u nizu prigodnih događanja i zabavnih sadržaja za velike i male. 

S obilježavanjem 1. rođendana Spot shopping mall je opravdao sva očekivanja, te na taj način potvrdio svoju kvalitetu kako ponudom, tako i ugodnom kupovinom i sadržajem kao najveći trgovački centar na području od Splita do Dubrovnika, te prvi na području Makarske rivijere koji je postao prepoznatljivo mjesto okupljanja za lokalno stanovništvo, ali i za brojne goste i posjetitelje.

Svakako sa brojnim sniženjima i pogodnostima za kupce bi istaknuli brandove Tommy, Muller, NewYorker, Mass, Optika Anda, Intersport, Pepco, sOliver, Deichmann, Zaks, Svijet Medija,...

Vaša reakcija na temu