Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPOT shopping mall Makarska slavi 3. rođendan
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

SPOT shopping mall Makarska slavi 3. rođendan

Pripremljen je bogati program

SPOT shopping mall, Makarska - najveći trgovački centar na Makarskom primorju - obilježava proslavu svog trećeg rođendana od kada je otvorio 18. lipnja u Makarskoj u poznatom turističkom središtu u srcu Dalmacije. 

SPOT shopping mall ne samo da je najveći trgovački centar na Makarskom primorju, već od samog otvaranja predstavlja nezaobilaznu shopping destinaciju i zabavu za cijelu obitelj. Kako vole navesti, SPOT je od otvaranja postao novi centar grada.


Proslava trećeg rođendana će se obilježavati od 16. do 18. lipnja, te je SPOT shopping mall povodom svog rođendana pripremio bogati program i animacije za najmlađe.

- Osim rođendanskog programa, očekuje vas bogata i raznovrsna ponuda najpoznatijih svjetskih brendova za svakoga - od odjeće, obuće, sportskog asortimana i tehnike - poručili su iz centra.


Svakako bismo izdvojili iznimne pogodnosti koje su za svoje kupce pripremili Tommy, Muller, sOliver, Galileo, Zaks, Mass, Anda, Intersport, Watch Centar, Connect, Chix i drugi.

Svi su pozvani da se pridruže rođendanskom slavlju, brojnim pogodnostima, te ugodnoj kupovini.

Vaša reakcija na temu