Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Srijeda u Jokeru - savršen dan za shopping s popustima!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Srijeda u Jokeru - savršen dan za shopping s popustima!

Ne propustite Jokerovu Petnaesticu i feštu otvorenja preuređenog hipermarketa Tommy

U novo godišnje doba svi volimo ući upoznajući se s novim modnim kolekcijama, ako zbog ničega, a ono zbog toga da se malo razonodimo i osjetimo dašak promjene (a promjena iz zime u proljeće jedna je od svima najdražih, zar ne?). 

Petnaestica u Jokeru ove srijede, 15. ožujka, najbolje je mjesto i vrijeme da to učinite - brendovi koji odskaču od prosjeka svoje su proljetne kolekcije već odavno popunili, hot komadi sezone već su u modnom fokusu, a na nama je da od novih fashion postulata učinimo neke svoje svježe kombinacije i igre. A kad sve to možemo učiniti uz popuste na Petnaestici, shopping zvuči puno primamljivije! Priliku za kupnju po nižim cijenama neće propustiti niti svi oni koji obavljaju redovitu mjesečnu nabavku kućanskih, higijenskih i svih drugih potrepština, no posjetitelje Jokera ove srijede posebno će razveseliti otvorenje preuređenog hipermarketa Tommy koji u novom modernom ruhu, uz obogaćeni asortiman te prigodne popuste i akcijske cijene proizvoda dočekuje prve kupce. 

Mjesto za najbolji shopping svakog petnaestog u mjesecu ostaje, kao i uvijek, Joker! 

Sve pogodnosti i popuste pregledajte OVDJE.

Vaša reakcija na temu