Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
STAKLENI PAVILJON 'IDRA' Dolis organizira svečani doček Nove godine
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

STAKLENI PAVILJON 'IDRA' Dolis organizira svečani doček Nove godine

Za odličnu atmosferu i zabavu u novogodišnoj večeri pobrinut će se Mirko Bura & bend

Dolis organizira svečani doček Nove godine u staklenom paviljonu 'Idra' u sklopu njihovog wedding & event centra.

- Dugogodišnja tradicija organizacije dočeka garantira nezaboravan provod i ples do jutra. Za odličnu atmosferu i zabavu u novogodišnjoj večeri pobrinut će se Mirko Bura & bend, a za gurmanski doživljaj priprema se bogati meni u četiri slijeda - poručili su iz Dolisa, napomenuvši da treba požuriti i rezervirati mjesto.


Ulaznica za novogodišnju večer iznosi 550,00 kn, u cijenu je uključena večera u četiri slijeda s paketom neograničenog pićem, a za one najizdržljivije i popodnevni warm up uz DJ-a na bazenu hotela Salona Palace.

Sve dodatne informacije mogu se doznati na 021 250900, a ulaznice su dostupne na recepciji hotela Salona Palace u Solinu.

Vaša reakcija na temu