Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Stari plac za 10. rođendan daruje 10 kg Nutelle, 10 kg Lino Lade i 10 kg slatkiša
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Stari plac za 10. rođendan daruje 10 kg Nutelle, 10 kg Lino Lade i 10 kg slatkiša

Palačinkarnica ove subote besplatnom kavom časti sve trudnice

Stari plac, najpoznatija palačinkarnica u Splitu, u listopadu slavi okrugli 10. rođendan. Desetljeće je prošlo otkako je otvorena prva palačinkarnica u blizini starog Hajdukovog igrališta, a nekoliko godina kasnije otvorena je još jedna lokacija na Splitu 3.

Stari plac deseti rođendan obilježava uz Mjesec kave pa će sve kave u Starom placu kroz listopad koštati 1,50 eura, dok će svake subote po jedna odabrana skupina dobiti besplatnu kavu.

Ove subote, 5. listopada, besplatna kava ide za sve trudnice, kažu nam iz palačinkarnice.

Za 20. listopada planira se velika rođendanska proslava.

'Drago nam je što je što je ovo slatko desetljeće iza nas i presretni smo što smo postali dio života tisućama Splićana koji u našim objektima slave diplomiranja, mature, rođendane i sve ostale divne događaje u životu. Cijeli listopad bit će posvećen obilježavanju desetog rođendana našeg Starog placa, a za naše vjerne goste pripremili smo razna iznenađenja. U poslovnom smislu bilo je i gorkih dana, ali na stolovima Starog placa oduvijek je i zauvijek će biti samo slatko', kažu nam iz Starog placa.


Od danas je na Facebooku Starog placa i njihovom Instagramu aktivna nagradna igra u kojoj vjernim gostima Stari plac dijeli NAJSLAĐE NAGRADE: Najsretniji sudionici dobit će 10 kilograma Nutelle, 10 kilograma Lino Lade i 10 kilograma slatkiša.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri gosti u komentarima pišu najslađe riječi iz svog života koje uopće ne moraju imati veze s hranom.

Sudjelujte u nagradnoj igri i posjetite Stari plac tijekom 10. mjeseca.

Vidimo se na rođendanu!

Vaša reakcija na temu