Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Stavros i Crvena jabuka u Perivoju
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Stavros i Crvena jabuka u Perivoju

Bogat glazbeni program u centru Splita

Advent u Perivoju je već niz godina jedna od najprepoznatijih splitskih božićnih destinacija! Uz više od 10.000 lampica i svjetlećih figura, Perivoj se, s prvim adventskim danima, pretvara u božićnu bajku. 

Već tradicionalno, očekuje vas bogat glazbeni program! Nakon uspješne prošlogodišnje svirke, u petak, 23.12., na Advent u Perivoju stiže Jasmin Stavros. Karte su u prodaji, a stolovi su skoro potpuno rezervirani! Koncert kreće u petak od 20 sati, a tko još nije, ulaznice može kupiti na online preko Adriaticketa.


Na Badnjak svira Taxi band i zabava kreće već od 11 sati, a na sam Božić gosti će pjevati i plesati uz Bravo band!

Godinu završavamo još jednim velikim koncertom za koji se traži karta više, 29.12. nastupa Crvena jabuka, a ulaznice se mogu kupiti na ovom linku.

Sve informacije mogu se naći na službenom Instagram profilu Adventa u Perivoju.


Vaša reakcija na temu