Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Franko Kelam Što je to 'palamida na zeca'? Babarol Fish market oduševio Trogirane!

Što je to 'palamida na zeca'? Babarol Fish market oduševio Trogirane!

Pogledajte fotogaleriju

Trogir je ovog vikenda zaista imao dinamičan društveni život uz pokretanje i održavanje kino i stand up programa u Kantunu Kulture te street food događaj Babarol Fish Market na pomalo neobičnoj lokaciji - trogirskoj ribarnici!

Trg ispred ribarnice nikada nije bio ovako ispunjen roditeljima, mališanima i brojnim turistima koje je već u ranim popodnevnim satima privukla street food ponuda u kojoj su sudjelovali: Tunaholic fish bar, bistro bar Corte, restaurant Mare i dobro poznati chef Robert Predrag Žmire te splitski O'š kolač sa slasticama koje je spravila pastry chefica Tea Mamut i koktelima za koje su bile zaslužne premium spirits brand ambasadorica Natali Borić i mlada Laura Čudina, barmenica koja je netom završila prestižan 'Raise the bar' program.

Zazubice su izazivali noodlesi pripremljeni na tradicionalnu 'buzaru', fantastičan tuna basilicata sendvič, a svi su htjeli provjeriti kakav je to tradicionalan trogirski recept 'palamida na zeca' kojeg se prihvatio Žmire.

Desert se birao između Mare, Bepa i Roze Tee Mamut koji su se rasprodali brzinom svjetlosti a pravi hit bila je Paloma - piće koje je svojim izgledom i okusom izmamilo osmijehe.

Odabir neobične lokacije izazvao je pravo oduševljenje pa je najčešći zaključak bio: 'Ovo morate ponoviti!'.

'Treći Babarol street food festival stiže u svibnju a do tada mislim da ćemo morati ovo još jednom ponoviti!', otkrio nam je Antonio Franić, organizator festivala.

'Više informacija o Babarol događajima potražite na njihovim društvenim mrežama a ako ste ugostitelj zainteresiran za izlaganje, barmen ili bar koji želi prezentirati svoj rad, glazbenik ili kreativac željan nastupa u programu - Babarol je za sve ponude otvorio svoj inbox maila: babarolstreetfood@gmail.com. Javite im se i zapamtite: sve je slađe kad oko vrata staviš svoj babarol!', dodaje.

Vaša reakcija na temu