Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Što trebate znati o progresivnim naočalama? Optički centar Gvozdanović otkriva njihove prednosti, a u tijeku je i akcija...
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Što trebate znati o progresivnim naočalama? Optički centar Gvozdanović otkriva njihove prednosti, a u tijeku je i akcija...

'Uvjerite se u stručnost i kvalitetu koju nudimo'

Tijekom oftalmološkog pregleda ustanovili ste da imate potrebu za nošenjem progresivnih naočala zbog pojave dioptrije na daljinu i blizinu. Trebate li se odlučiti za progresivne naočale i olakšati si funkcioniranje nošenjem samo jednih dioptrijskih naočala ili koristiti jedne naočale za daljinu, a jedne za blizinu? U ovome članku stručnjaci iz Optičkog centra Gvozdanović pokušat će približiti što su zapravo progresivne naočalne leće i koje su njihove prednosti.

- Progresivne naočalne leće za razliku od jednojakosnih sadrže tri udaljenosti u jednom paru, što uvelike olakšava svakodnevno funkcioniranje. Omogućuje vam da bez promjene dioptrijskih naočala možete u istom trenutku obavljati posao izbliza, na srednjoj udaljenosti ili gledanja u daljinu. Progresivne leće zapravo oponašaju prirodan vid tako da nema potrebe za pomicanjem glave gore-dolje ili zauzimanja neugodnih položaja kako biste vidjeli zaslon od računala ili druge predmete. U ponudi svakako postoji više vrsta progresiva, a naše stručno osoblje će vam pomoći izabrati onu vrstu koja je najadekvatnija za vas, ovisno o vašim svakodnevnim potrebama - naveli su iz Optičkog centra Gvozdanović.




U njihovom centru trenutačno se može iskoristiti akcija 1+1, gdje se pri kupnji jednog para progresivnih leća, drugi dobiva na poklon.

- U mjesecu smo ljubavi i darivanja, stoga do kraja mjeseca posjetite jednu od poslovnica Optičkog centra Gvozdanović i iskoristite neke od akcija koje smo pripremili samo za vas: 1+1 na dioptrijske naočale, 1+1 na progresivne naočalne leće, 30% popusta na sunčane naočale (ne odnosi se na brendove Celine, Dita i Loewe). Besplatnu kontrolu dioptrije provjerite na adresi Ruđera Boškovića 13. Posjetite poslovnice Optičkog centra Gvozdanović i uvjerite se u stručnost i kvalitetu koju nudimo jer mi smo #prijateljvasihociju. A ako još niste, svakako nas zapratite na društvenim mrežama Facebook i Instagram kako biste bili ukorak s akcijama i novitetima koje vam pripremamo - dodali su.

Vaša reakcija na temu