Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Stožer civilne zaštite u očima dječaka Dominika iz Podstrane

Stožer civilne zaštite u očima dječaka Dominika iz Podstrane

Ministar policije, Božinović, poslao mu je dar

U očima djece svijet je uvijek ljepši, ali i iskreniji, a njihova igra i mašta nema granica. Dominik je upotrijebio svoju mašu i Lego kockice kako bi prikazao rad Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.  Puno je tu super junaka, policijskih vozila i dobrih upozorenja. Svaka čast! Njegov uradak objavljen je i na službenim stranicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

'Dječak Dominik iz Podstrane uložio je trud i napravio rad koji nas je oduševio. Oduševio je i podpredsjednika Vlade RH, ministra unutarnjih poslova i predsjednika nacionalnog Stožera civilne zaštite RH Davora Božinovića koji mu je poslao dar, policijsku kapu uz još vrećicu policijskih suvenira. Poklon ministra Davora Božinovića, uručio je  načelnik Druge policijske postaje Ante Balov, te prenio ministrove pozdrave Dominiku i njegovoj obitelji.


Mama Nikolina u telefonskom razgovoru  rekla nam je kako je Dominik oduševljen poklonima, te je odmah isprobao kapu. Sve nas pozdravlja i zahvaljuje od srca dok se u svom domu zajedno sa svojom obitelji čuva od virusa i bolesti .

Splitski policajci zahvaljuju svima koji se pridržavaju  Odluka i uputa Stožera civilne zaštite jer na taj način čuvate sebe i nas', poručuju iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske uz neizostavno, #ostanidoma.

Vaša reakcija na temu