Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Strana gostovanja u Šibeniku nastavljaju se i nakon turističke sezone: Ove subote u Tunelu nastupa 'gentleman techna' Steve Bug

Strana gostovanja u Šibeniku nastavljaju se i nakon turističke sezone: Ove subote u Tunelu nastupa 'gentleman techna' Steve Bug

Jako je cijenjen u Hrvatskoj gdje je prvi put svirao još prije 20 godina

U šibenskom Tunelu ove subote,19. listopada, gostuje jedan od doajena njemačke i svjetske techno i house glazbene scene; producent, DJ, vlasnik glasovitog labela Poker Flat i veliki zaljubljenik u Hrvatsku - Steve Bug.

Neumoljiva predanost u kvaliteti svega čime se već puna dva desetljeća bavi, učinila ga je jednim od najcjenjenijih umjetnika na sceni elektroničke glazbe. Kao artist osobno ili kao kustos i selektor u svojim labelima Poker Flat, Audiomatique, Dessous Recor- dings, Traffic Signs i Raw Elements, značajno je doprinio u stvaranju europske house i techno scene kakvu poznajemo danas.

Referirajući se na njegovu pouzdanost, osjećaj odgovornosti, energičnost, profesionalizam, ali i istančan smisao za humor, Resident Advisor ga je svojedobno nazvao 'gentlemanom techna'.

Jako je cijenjen u Hrvatskoj gdje je prvi put svirao još prije 20 godina, ali gostovanje u Tunelu bit će njegov premijerni nastup u Šibeniku.

Majstor je za napraviti odličnu atmosferu u klubovima diljem svijeta i poznat po tome da glazbu bira tek kad stane za pult.

- Pravi DJ treba imati osjećaja za ono što pokreće ljude i za pultom moći gotovo organski razmjenjivati pokrete zajedno s publikom. To je nešto što ne možeš naučiti nego jednostavno trebaš imati u sebi - kazao je nedavno u Zagrebu pred svoj krcati nastup za Tanzen Kollektiv.

Po mnogima, bio je to možda i najbolji party inače sjajne prošle Tanzen sezone, a slična atmosfera očekuje se ove subote i šibenskom Tunelu jer za party se već traži ulaznica više. Šibenski lokalni mediji objavili su kako je gostovanje Buga znak da velike zvijezde ne dolaze u taj grad više samo tijekom turističke sezone te su istakli da se Šibenik te svirke našao rame uz rame sa svjetskim metropolama kao što su Dubai, Beirut, Stuttgart, Amsterdam, Seattle i San Diego, gdje poznati glazbenik također nastupa ovog listopada. 

Za warm up zadužen je šibenski DJ Santiago Batacosta koji će u Tunelu ponovno nastupiti pod umjetničkim imenom PaleolitiK. Domaćoj publici Batacosta (Ante Dugopoljac) je poznat kao jedan od udarnih techno igrača, ali njegov mekši alter-ego PaleolitiK ima sve više poklonika i sve je zanimljiviji njemu osobno.

Nakon Steve Buga publici Tunela zasvirat će domaćin Lawrence Klein, jedan od trenutačno najuspješnijih hrvatskih DJ-a koji je ove godine nastupio u svim najboljim klubovima i najznačajnijim glazbenim festivalima u Hrvatskoj i regiji.

Ulaznice u pretprodaji putem sustava Entrio su 60, a na ulazu će biti 80 kuna.



Vaša reakcija na temu