Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Strašno dobra zabava u City Centeru one
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Strašno dobra zabava u City Centeru one

U brojnim aktivnostima će uživati i veliki i mali

Jeste li spremni za najstrašniju noć u godini? City Center one pripremio je odlične aktivnosti u kojima će uživati veliki i mali.

Ako se vaši mališani vole maskirati, obavezno ih ovog vikenda, 29. I 30. listopada, dovedite na Halloween party u Kid’s Jungle igraonicu. Od 11 do 19 sati čekaju ih različite aktivnosti koje je pripremio tigrić Tobi pa će se tako zabaviti uz hokus-pokus radionice i rezbarenje bundeva - naravno, uz pomoć odraslih. Tu su i facepainting te različite zabavne igre, a svi mališani koji dođu zamaskirani, imat će priliku osvojiti vrijedne nagrade. Više o tome kako do njih, otkrijte na web stranici centra.

Zabava se nastavlja u Cineplexxu koji priprema pravu poslasticu samo za one najhrabrije.

Naime, u ponedjeljak, 31. listopada, čekaju vas projekcije horrora koji lede krv u žilama - po odličnim cijenama već od 19 kuna (2,52€). A najbolje od svega - u predvorju kina dočekat će vas dobro poznati likovi iz kultnih horror filmova. Pitanje je samo imate li dovoljno hrabrosti doći? Za slučaj da nemate, ne brinite jer sve do 1. studenog možete uživati u animiranim hitovima po cijeni već od 19 kuna (2,52€). Više o svemu otkrijte na web stranici Cineplexxa.

Što god odabrali, jedno je sigurno - ovog vikenda u City Centeru one na rasporedu je zabava!

Vaša reakcija na temu