Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Zlatna uskočka strijela: Marko Bilić i Oleg Safonov najbolji na streličarskom turniru

Zlatna uskočka strijela: Marko Bilić i Oleg Safonov najbolji na streličarskom turniru

Manifestaciju je priredila povijesna postrojba 'Kliški uskoci'

Marko Bilić i Oleg Safonov pobijedili su na streličarskom turniru 'Zlatna uskočka strijela' koji se u subotu održao na kliškoj tvrđavi. Njihov par zvao se 'Cigar klub' jer su obojica predsjednici cigar klubova, Bilić splitske Mareve, a Stefanov Odesse. Safonov je bio na Svjetskom natjecanju u pušenju cigara koje u Splitu organizira Bilićev klub, pa se poželio vratiti...

Natjecanje u Klisu okupilo je 14 parova, a organizirano je za djelatnike u turizmu (turističke zajednice, agencije, vodiče...) s ciljem prezentacije programa oživljene povijesti kojim se unaprjeđuje cjelokupni kulturno-turistički doživljaj tvrđave.

Manifestaciju  je priredila povijesna postrojba 'Kliški uskoci', a održala se pod pokroviteljstvom Općine Klis i Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, čiji je direktor Joško Stella također nastupio u paru s Ivanom Vrdoljak.
Vaša reakcija na temu