Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Studentski centar Split traži kuhare, pizza majstore, slastičare, konobare...
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Studentski centar Split traži kuhare, pizza majstore, slastičare, konobare...

Natječaj za radna mjesta

Studentski centar Split je u potrazi za 'strastvenim i marljivim pojedincima' koji će se pridružiti njihovom timu i postati neizostavan dio gastronomske priče SC-a.

- Ako volite kuhanje, slastice i spremni ste na rad u dinamičnom okruženju, imamo otvorene pozicije za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme na mjestu: kuhar, pomoćni kuhar, pizza majstor, slastičar, konobar, pomoćni radnik, tehnolog asistent i procesni tehnolog. Što očekujemo? Marljivost i motiviranost u radu, komunikativnost i otvorenost za rad u timu, spremnost na učenje i razvijanje te pouzdanost, odgovornost i želju za kontinuiranim učenjem. Što nudimo? Rad u poticajnom i prijateljskom okruženju, mogućnost stjecanja iskustva i napredovanja te priliku za usavršavanje i edukacije u ugostiteljstvu. Nudimo i drugi niz pogodnosti, kao što su dva slobodna dana tjedno, uskrsnicu, božićnicu, regres, do 30 dana godišnjeg odmora, dar za djecu povodom božićnih blagdana te ostale bonuse i stimulacije. Uvjete i detalje Natječaja provjerite na mrežnim stranicama burze rada - poručili su iz Studentskog centra Split.

Vaša reakcija na temu