Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Studij koji potiče sve svoje studente u razvoju karijere, odlasku na međunarodnu razmjenu i razvijanju kompetencija
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Studij koji potiče sve svoje studente u razvoju karijere, odlasku na međunarodnu razmjenu i razvijanju kompetencija

Zagrebačka škola ekonomije i managementa najbolje je ocijenjena institucija među privatnim i javnim visokim školama te fakultetima u području ekonomije u Hrvatskoj

Splićanin Karlo Tonković odlučio se, po završetku V. gimnazije Vladimira Nazora, za upis na Zagrebačku školu ekonomije i managementa

- Pri završetku srednje škole tražeći željeni studij saznao sam za ZŠEM koji se po mogućnostima koje pruža studentima razlikovao od drugih fakulteta. Studij ekonomije i managementa kroz koji se stječu znanja iz ključnih područja ekonomije, od marketinga do financija činio mi se kao odličan izbor - rekao je Tonković.

Karlo je sada student četvrte godine na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Uz redovno izvršavanje studijskih obveza, kao član Sportske studentske udruge ZŠEM-a, on je uspješno predstavljao školu na mnogim sportskim natjecanjima na kojima je postizao odlične rezultate u tenisu.

Trenutačno je na stručnoj praksi u Credit Suisse AG Luxembourg, globalno investicijskoj banci sa sjedištem u Švicarskoj, u odjelu 'Advisory and Sales'. 

- Po završetku prakse plan mi je upisati MBA program Digital Business and Finance, MBA studij u Luxembourg School of Business. Mogu samo reći da mi je ZŠEM uvelike pomogao da danas budem tu gdje jesam! - istaknuo je Splićanin.


Zagrebačka škola ekonomije i managementa potiče sve svoje studente u razvoju karijere, stjecanju radnog iskustva već tijekom studija, odlasku na međunarodnu razmjenu i razvijanju kompetencija. Rezultat ovakvog rada je uspješan razvoj karijere studenata ZŠEM-a po završetku studija.


Podsjetimo da je Zagrebačka škola ekonomije i managementa prema izvješćima Stručnog povjerenstva Agencije za znanost i visoko obrazovanje najbolje ocijenjena institucija među privatnim i javnim visokim školama te fakultetima u području ekonomije u Republici Hrvatskoj. Uz to, AACSB akreditacija svrstala je ZŠEM među 5% akreditiranih poslovnih škola u svijetu zbog čega je zauzela vodeću poziciju međunarodne poslovne škole u Hrvatskoj. Mreža od 150 partnerskih sveučilišta omogućuje razmjenu studenata u oba smjera i trenutačno, čak i u vrijeme pandemije, na ZŠEM-u studira 34% međunarodnih studenata.


- Želite li i vi biti dio uspješne priče Zagrebačke škole ekonomije i managementa, pogledajte našu ponudu studijskih programa i prijavite se za studij već danas - poručili su iz ZŠEM-a.

Preddiplomski studiji ZŠEM-a - 240 ECTS:

• Ekonomija i management

• Poslovna matematika i ekonomije

Studiji se izvode na hrvatskom i engleskom jeziku u trajanju od četiri godine, a po završetku se stječe zvanje prvostupnika ekonomije. Upis na studij radi se na temelju prijemnog ispita koji se održava 9. travnja, a prijaviti se može putem internetske stranice ZŠEM-a.

Kako bi se upoznali, umrežili i razmijenili informacije ZŠEM organizira ZSEM Meet Up u Splitu u petak, 25. veljače, u hotelu Park, a događanje je uz prethodnu potvrdu dolaska otvoreno za javnost. 




Vaša reakcija na temu