Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press STUDIO -21- Otvaranje izložbe 'Dodir' Nataše Ljubetić Tomić
Kultura Piše: Dalmatinski portal

STUDIO -21- Otvaranje izložbe 'Dodir' Nataše Ljubetić Tomić

U srijedu, 4. rujna

Otvorenje izložbe 'Dodir' umjetnice Nataše Ljubetić Tomić će se održati u srijedu, 4. rujna u 20 sati u galeriji Studio-21. Izložbu će otvoriti kustos Ivor Igrec, koji je ujedno i autor predgovora.

Uz vizualni doživljaj, atmosferu će upotpuniti glazbeni duo TransAcoustic u kojem sviraju Iva Ivković Ivanišević i Joško Tomić

Izložba ostaje otvorena do 21. rujna 2024.


Nataša Ljubetić Tomić rođena je 1978. godine u Splitu. Godine 2001. diplomirala slikarstvo na Akademiji likovnih umjetnosti u Macerati u Italiji. Godine 2004. diplomirala Animaciju u Internacionalnoj školi stripa u Rimu.

Članica je Hrvatskog društva likovnih umjetnika Split, HDLU-a Zagreb i HZSU-a. Uz jedanaest samostalnih izložbi, izlagala je na skupnim izložbama u zemlji i inozemstvu.

Vaša reakcija na temu