Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Studio Smile: Kvaliteta proizvoda naš je prioritet, a znanje pokretač
Sajam vjenčanja Piše: Dalmatinski portal

Studio Smile: Kvaliteta proizvoda naš je prioritet, a znanje pokretač

Imamo dugogodišnje iskustvo i tim profesionalaca

Studio Smile je također bio jedan od izlagača na sajmu vjenčanja Wedding Day u Spaladium Areni. Fotografi iz ovog studija su budno popratili svaki zanimljivi trenutak na ovom sajmu, a najviše pažnje je privukao veliki kran s kojeg su, iz ptičje perspektive, praćeni događaji u Spaladium Areni.

- Vrhunska foto i video oprema omogućava fotografu i video snimatelju da zabilježi svaki trenutak najvažnijeg dana u životu, a Studio Smile s dugogodisnjim iskustvom i timom profesionalaca vam to i nudi - poručuju iz ovog foto studija.

- Kvaliteta usluga i proizvoda naš je prioritet, znanje naš pokretač, a profesionalna oprema, ljudstvo i vaše povjerenje naša potpora - dodali su. 

Vaša reakcija na temu