Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Subota u znaku Kube - Bajamonti najavljuje vatreni dance show Mambo Madness
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Subota u znaku Kube - Bajamonti najavljuje vatreni dance show Mambo Madness

Vrhunac izlazaka u siječnju - 60-minutni plesni show uz pizze i dry-aged odreske. Provjerite o čemu se radi...

Ova subota je u znaku Kube, jer hit mjesto za večernje izlaske s Prokurativa, Bajamonti, i plesni kolektiv Mambo Madness najavljuju Cubalicious Night - 60 minuta uzavrelog plesnog programa, koji će vas kroz plesne točke, ali i pasitos sueltos - freestyle improvizacije i nadmetanja plesača vratiti u zlatno doba Mamba, zaraznog plesa i ritma nastalog 1930-ih na Kubi. 


Bajamonti Pizza, Steak & Fish i Mambo Madness pozivaju vas da rezervirate svoju večeru u vrućoj kubanskoj noći 22.1., odaberete jedan od jelovnika u tri slijeda i doživite kulturu društvenog plesa u njezinom punom sjaju, jer Bajamontijev crno-bijeli glatki pod i preuređeni interijer idealan su setting za ovaj plesni spektakl.

Od Kube do Splita

Nakon što je otputovao s Kube, mambo je vrlo brzo osvojio Meksiko, Južnu Ameriku i Puerto Rico, nedugo zatim i SAD-a, kako zvukom, tako i plesom i pokretom. Krajem 1940- ih i početkom 1950-ih 'Mambo craze' razdrmao je američko društvo do temelja. Mambo se naknadno prilagodio novom vremenu, te je 1970-ih evoluirao u novi marketinški boom - SALSU, a sada ga imate priliku doživjeti u idealnom ambijentu osvježenog Bajamontija.

Mambo Madness je plesna skupina nastala kao dio projekta suradnje splitskih plesnih škola salse, a Cubalicious Night idealna je večer da se zaljubite u mambo lifestyle, a možda upišete i plesnu školu salse, odnosno afro-karipskih društvenih plesova. 


Večernji izlazak kao u nekoj od europskih prijestolnica

Split je dugo čekao na ovakvo mjesto za večernje izlaske, koje drži korak za modernim svjetskim ugostiteljima i spretno pomiruje odličan izbor hrane i vrhunsku selekciju glazbenih i umjetničkih događanja, među kojima možemo izdvojiti nastup Tončija Huljića i Madre Badessa, ‘džepni’ mjuzikl Cabaret à la carte i punokrvni kabaretski show s glazbom uživo, te brojne rezidente kao što su gitarski gipsy jazz duo Kajo & Maki, DJ-i Ante Jakir, Luka Barbić i Kid Va.


Bajamontijevi specijaliteti uz bogati program nastupa dobivaju aromu koja je nedostajala, a koja je umjetničkoj sceni pružila još jednu pozornicu. Dakle, svaki put kada vam kroz glavu prođe misao da nemate gdje izaći predlažemo vam da bacite oko na Bajamontijeve društvene mreže - jer tu se uvijek nešto odlično kuha.


Rezervacija uključuje obaveznu konzumaciju jednog od ponuđenih jelovnika u tri slijeda, a možete je potvrditi pozivom na 021 341 033 ili 098 9072 167.

Vaša reakcija na temu