Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Subota znači show! Pjevačko-plesni hit show Cabaret à la carte vraća se u Bajamonti
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Subota znači show! Pjevačko-plesni hit show Cabaret à la carte vraća se u Bajamonti

Nakon rasprodanog nastupa na Prokurativama prije više od godinu dana, ovaj popularni 'džepni mjuzikl' i Bajamonti zakazuju novo druženje 25. ožujka

Bajamonti zadnje subote ovoga ožujka najavljuje novo izdanje dvosatnog pjevačko-plesnog hit showa Cabaret à la carte, koji u centar grada ponovno donosi poznate hitove mjuzikla i jazz standarde. Riječ je o skupini odličnih glazbenika i plesačica, koji uz kontrabas, klavir i klarinet te plesne koreografije i pjevanje vraćaju slušatelje u prvu polovicu 20. stoljeća. Rezervacije stolova su još uvijek dostupne na 098 9072 167.

Foto: Damira Kalajžić

Kao na Broadwayu, kao Great Gatsby

Cabaret à la carte je 90-minutni pjevačko-plesni show, kostimiran i stiliziran u stilu Great Gatsbyja, koji uz hitove mjuzikala starog Broadwaya i jazz standarde, obogaćene autorskim koreografijama. Riječ je sastavu kojega čine vrsni instrumentalisti, plesačice i pjevačice, a čija se izvedba uživo osim na pjevanju temelji na dionicama klavira, klarineta, saksofona, basa i bubnja, odnosno na plesnoj autorskoj koreografiji.


Večernji izlazak kao u nekoj od europskih prijestolnica

Ne propustite još jedno druženje pod zagasitim svjetlima Bajamontija, poznatom po odličnim pizzama iz krušne peći, najvećom ponudom steakova u gradu i drugim specijalitetima, koji je prometnuo u nezaobilaznu platformu za kulturna i zabavna događanja, gdje uz odlične večere imate priliku pratiti vrhunske koncertne i plesne večeri. 


Rezervacija stolova

Rezervacija stolova za hit show Cabaret à la carte uključuje obaveznu konzumaciju jednog od ponuđenih jelovnika u tri slijeda, a možete je potvrditi pozivom na 098 9072 167.

MENU I

- Burrata / salata / cherry rajčice / lješnjak / breskva / pesto od bosiljka / pečena paprika

- Pljukanci / brudet / plavi rak / školjke / kozice

- Čokoladni mousse

CIJENA: 48€

MENU II

- Bruschette s kozicama

- Pašticada od tune / domaći njoki

- Choco crunchy / lješnjaci / tamna čokolada / krokant

CIJENA:53€

MENU III

- Pileći rižoto / tartufata / poriluk / hrskava panceta

- Pačja prsa / baby mrkva / marmelada od paprike / krema od batata / umak od kupinovog vina

- RubiCo kocka / malina / kokos

CIJENA : 55€


Vaša reakcija na temu