Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Summer sale u Jokeru - spektakl od popusta!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Summer sale u Jokeru - spektakl od popusta!

Ako ovih dana planirate zadnji shopping uoči godišnjeg odmora neka vaša destinacija bude Joker jer sezonski popusti u Jokeru idu i do 50%

Kad kažemo ljeto, pomislimo i na ljetne rasprodaje! Nema ništa ljepše od toga da u najbezbrižnije doba godine uđemo s novim 'krpicama' - ljetni se popusti idealno poklapaju s razdobljem netom prije godišnjih odmora, kad doista želimo zasjati u najboljem svjetlu. Zato je sale u Jokeru dobra vijest: brojni brendovi - od ekskluzivnih do onih za svačiji džep - oglasili su svoje sezonske popuste koji idu i do 50% na dijelove kolekcija. A modni znalci odavno su odabrali svoje favorite sezone i strpljivo čekali ove dane kako bi uštedjeli na shoppingu ključnih komada ljeta. 

Idealna je prigoda za popunjavanje garderobe za cijelu obitelj jer ponuda ljetnih komada (a i proljetnih, s kojima će prijelaz u jesen biti puno ugodniji) je još uvijek itekako bogata, a tu je i onaj niz sitnica koje su potrebne svakoj obitelji na ljetovanju. Stoga, ako ovih dana planirate zadnji shopping uoči godišnjeg odmora neka vaša destinacija bude Joker - mjesto na kojem kupovina svima postaje zadovoljstvo. Sve popuste koji vas očekuju pronađite na linku.

Vaša reakcija na temu