Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL SUPERSTAR Kćer splitske pjevačice pred žirijem pokazala više talenata

SUPERSTAR Kćer splitske pjevačice pred žirijem pokazala više talenata

Majka joj je bila zvijezda Srebrnih krila, a Splićanka Ira sada iznenadila u showu

Korijeni Ire Žurić vežu se uz svijet glazbe od najranijih dana. Ne čudi stoga što se talentirana Splićanka prijavila u Superstar, gdje je odlučila pokazati svoj talent. Glazbom se već bavi kao autorica, a sada je cijeloj Hrvatskoj odlučila pokazati što sve zna. U svijet glazbe ušla je zahvaljujući obitelji, a najviše majci Barbari Vujević Žurić, koja je pjevala u kultnim Srebrnim krilima.

Splićanka svira nekoliko instrumenata, slika i autorica je. 

- Volim sve što ima veze s umjetnošću. Trenutno se bavim pisanjem i skladanjem. Poduzetnica sam, imam brend naočala - otkrila je Ira o sebi. 

Izvela je pred žirijem autorsku pjesmu. 

- Pokazala si da duboko proživljavaš glazbu i život, s jedne strane krhka, s druge snažna, sigurna u sebe - komentirala je Iru Severina

- Pišeš ono što ne možeš reći i sama sebi si time sve rekla - zaključila je Nika Turković.

Talentiranu Iru podržao je i ostatak žirija te je time još jedna audicija privedena kraju.

Vaša reakcija na temu