Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nova TV SUPERTALENT Nastup ovog 12-godišnjaka morate pogledati

SUPERTALENT Nastup ovog 12-godišnjaka morate pogledati

Adi je osvojio publiku i žiri showa

Adi Mrgan, 12-godišnjak iz Bosne i Hercegovine, imao je veliku tremu koja je potpuno nestala tijekom njegovog nastupa. Njegova obitelj pruža mu najveću podršku u svemu što radi. Od malih nogu prati emisiju Supertalent i jedva je čekao trenutak kada će i sam imati priliku nastupiti. Otpjevao je pjesmu 'Ciganin sam, al najlepši'. Na kraju je oduševio svojim glasom i osvojio četiri 'da'.

- Nevjerojatna jačina i snaga vokala za nekoga tvoje dobi. Znam da si potpuno siguran i da si svjestan koliko si ovo sjajno izveo - izjavila je Maja Šuput.

- Zbilja imaš specifičan vokal. Jako si zanimljiv. Karakterno s isto zanimljiv. Ja ovako kada bih morala davati prognoze, što nikada ne dajem, za tebe bih prilično mogla odmah potpisati da ćeš biti pjevač u životu - kazala je Martina Tomčić

Njegov nastup pogledajte ovdje.

Vaša reakcija na temu