Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Supetarska gradonačelnica osudila veličanje rata: 'Želim pit kavu na suncu, pogledat utakmicu...'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Supetarska gradonačelnica osudila veličanje rata: 'Želim pit kavu na suncu, pogledat utakmicu...'

Pročitajte emotivnu objavu Ivane Marković

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković emotivnom objavom na društvenim mrežama osvrnula se na rat. Osudila je sve oni koji ga veličaju i prizivaju. 

Njenu objavu prenosimo u cijelosti:

'Svima ovima koji žele rat, koji ga veličaju i koji ga prizivaju, a ne mogu se oteti dojmu po natpisima u novinama da ih ima podosta, želim da se zatvore u nekom napuštenom rezervatu i međusobno ubijaju koliko ih volja. J*** nam se za vaše ciljeve, naftu, ugovore i bildanje veličine! Ja se želim ujutro probuditi, zagrliti dijete, nervirat se na poslu, pit kavu na suncu, pogledat utakmicu i živiti što je moguće više običnijim životom.'


Vaša reakcija na temu