Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram SUPRUGA NOGOMETNOG REPREZENTATIVCA PLIJENI PAŽNJU 'Bravo Perišiću na izboru bolje polovice, jedina bez silikona...'

SUPRUGA NOGOMETNOG REPREZENTATIVCA PLIJENI PAŽNJU 'Bravo Perišiću na izboru bolje polovice, jedina bez silikona...'

Nakon svjetovnog, sredinom srpnja potajno su na Šolti sklopili i crkveni brak

Supruga hrvatskog reprezentativca, Omišanina, Ivana Perišića (31), Josipa Peršić (32), već neko vrijeme objavljuje fotografije s Jadrana. Sada je pratitelje na Instagramu 'počastila' novom objavom.

Pozirala je na plaži, a pozornost je privukla šarenim badićem. Outfit je upotpunila sunčanim naočalama i maramom na glavi.

- Majka zmajeva - napisala je u opis fotografije koju je lajkalo nekoliko tisuća fanova.

Zaredali su se i komplimenti, a jedna obožavateljica joj je poručila: 'Jedina bez silikona, tako prirodna i predivna. Bravo Perišiću na izboru za bolju polovicu'.


Inače, golupčići su nedavno sklopili crkveni brak, doznaje Gloria. Imali su tajnu ceremoniju 17. srpnja u Grohotama na Šolti,. 

Vjenčanje je bilo u krugu najuže obitelji, a ceremoniju je predvodio don Vinko Beus u crkvi svetog Mihovila. Slavlje su potom nastavili s bliskim članovima obitelji u hotelu Martinis Marchi Heritage.

Par će uskoro proslaviti osmu godišnjicu civilnog vjenčanja, a već imaju i dvoje djece.

Na crkvenom vjenčanju Josipa je, piše magazin Gloria, nosila istu vjenčanicu kao i sa civilne svadbe 2012. Potpisuje ju Vivienne Westwood, a Splitu ju je Josipa suzila. 

Par se zaljubio u srednjoj školi i njihova ljubav traje i danas. Sin Leonardo rodio se 2012., a 2014. u obitelj je stigla i djevojčica Manuela, prenose 24 sata.

Vaša reakcija na temu