Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Supruga popularnog Jole u haljini s prorezom pokazala manekenske noge, a pažnju je odvlačio i hrabri dekolte

Supruga popularnog Jole u haljini s prorezom pokazala manekenske noge, a pažnju je odvlačio i hrabri dekolte

Sve su oči bile uprte u majku četvero djece u elegantnoj ljubičastoj haljini

Supruga pjevača Joška Čaglja Jole, Ana Čagalj, zasjenila je sve prisutne na proslavi početka sezone u Bluesun hotelu Maestral u Brelima.

Na događaju koji je okupio brojne poznate Hrvate, sve oči bile su usmjerene u prezgodnu majku četvero djece koja je u elegantnoj ljubičastoj haljini istaknula dekolte, ali i svoj najslavniji adut - vitke noge, inače i prvu stvar koju je Jole primijetio na njoj.


'Prvi put kad sam ju vidio, vidio sam dobru nogu i to što je lijepa. Što ju je odvojilo od ostalih? Legla mi je po karakteru, a kako se ja bavim humanitarnim radom ispod radara, i ona je imala tu notu. Kava jedna, druga, peta i ostalo je povijest', ispričao je Jole jednom prilikom za IN Magazin.

Ana i Jole upoznali su se u jednom splitskom kafiću, a vjenčali su se 2006. godine u solinskoj crkvi Gospe od Otoka i slavlje nastavili u restoranu u Splitu čiji je vlasnik tada bio autor svih Jolinih pjesama Tonči Huljić.

U braku su dobili tri kćeri, Ivu, Emu i Tiju, a pred sam kraj 2019. godine u obitelj je stigao i sinčić Luka.

Vaša reakcija na temu