Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press SURVIVOR Dok primamljiva nagrada kuca na vrata, Mateu muči narušeno zdravlje

SURVIVOR Dok primamljiva nagrada kuca na vrata, Mateu muči narušeno zdravlje

'Svi gledaju kako se mučim… Budim se neispavana'

Zabavna igra postaje još dinamičnija jer natjecatelji Survivora isprepliću svoje karte i nadmašuju jedni druge u strategijama i osvajanju ključnih saveznika dok se polako približava konačni obračun.

Matea, obično glasna i aktivna članica plavog tima, suočava se s izazovima vezanim uz zdravlje, što utječe na njezinu prisutnost i doprinos u plemenu. Dorian će primijetiti njezinu tišinu te će istaknuti kako je, od spajanja s crvenima, manje glasna i kako su je čak crvene članice nadglasale. 

'Matea je uvijek bila najglasniji glas našeg plemena, ali od kad smo se ujedinili s crvenima, ne samo da se manje čuje jer je bolesna, nego su je crvene cure nadglasale u svakom aspektu', komentirat će Dorian. 

Zbog narušenog zdravlja, Matea je bila i na infuziji. 

'Svi gledaju kako se mučim, kako mi je teško. Kažu da će biti bolje kroz par dana i nadam se, jer sam jako izmučena. Budim se neispavana, u bolovima. Nadam se da ću biti što prije bolje i nastaviti igrati', ispričat će Matea koja i sama priželjkuje da uskoro opet bude najglasnija u plemenu.

Na poligonu će se plavo i crveno pleme međusobno boriti za posebnu i primamljivu nagradu – izlet brodom na otok Saonu.

Hoće li Matea uspjeti prevladati svoje zdravstvene izazove i ponovno zauzeti svoje mjesto kao glasna figura u plemenu te kako će se dinamika između plavih i crvenih dalje razvijati u svjetlu novih izazova i nagrada, saznajte u nadolazećoj epizodi 'Survivora'!

Vaša reakcija na temu