Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SUSHI CORNER SPLIT Kulinarska umjetnost dostupna svima
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

SUSHI CORNER SPLIT Kulinarska umjetnost dostupna svima

Kroz dostavu ili takeaway su omogućili uživanje u japanskoj deliciji

Ideja koja je pokrenula Sushi Corner Split bila je omogućiti Splićanima novi način uživanja u ovoj japanskoj deliciji kroz dostavu ili takeaway. Ideja je provedena u djelo te već 3 godine vrhunski sushi nalazi put do mnogih stolova u Splitu i okolici. 

Japansko jelo koje je već odavno poharalo svijet posljednjih godina stječe popularnost u Hrvatskoj i Splitu, a Sushi Corner Split prvi je takeaway bar odnosno servis za dostavu sushija. Od svog nastanka početkom 2019. godine, Sushi Corner u svojoj ponudi ima cijeli spektar sushi jela vrhunske kvalitete baziranih na svježoj ribi i lokalno dostupnim namirnicama. 

Izlaskom novog menija dodatno su obogatili ponudu, i to ne samo novim jelima već i vinima i time priču odveli na veću razinu. 

Meni je i dalje baziran na svježoj ribi i povrću koji su dostupni na našem podneblju, a spektru jela su se pridružili klasici poput 'San Antonio Rainbow' uramakija; rolice koja sadrži losos, tunu, kozicu, avokado i krastavac, ili 'Spider' futomakija iza čijeg se naziva skriva soft-shell rak u tempuri. Uz sushi klasike novost na meniju su i japanski ravioli zvani Gyoze s različitim punjenjima, a ljubitelje veganske kuhinje sigurno će osvojiti Humus uramaki. 

No nije samo hrana ono na čemu se radilo. Potpuna novost u ponudi je sparivanje sushija s vinima Divina, jedinim splitskim podrumom u kojem se radi nekoliko izvrsnih vrsta vina. Na karti Sushi Cornera našli su se Pošip, Pošip Aurum, Rose te Babić koji su spareni sa sushi jelima prema izboru sommeliera Mladena Livaje tako da se putem dostave može uživati i u rashlađenim vinima uz omiljena jela. 

Osim dostave jela s menija, usluge Sushi Corner Splita su catering, personalizirane plate te dostava od Trogira do Omiša pa čak i ljeti s čime se rijetki mogu pohvaliti. 

Sushi se smatra prvim street foodom na svijetu zbog svoje jednostavne konzumacije te relativno brze pripreme od jednostavno dostupnih namirnica. No nemojte se zavaravati, priprema sushija zahtijeva iznimne vještine rukovanja pravim priborom, poznavanje sirovna te kombiniranje istih. 

Ono što je Sushi Corneru pošlo za rukom je da razbije mit o skupocjenosti sushi jela te ponudi sushi vrhunske kvaliteti po pristupačnim cijenama. 

Web: Sushi Corner Split  
Facebook: Sushi Corner Split  
Instagram: Sushi Corner Split  
Vaša reakcija na temu