Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SUSTIPAN Festival 'S okusom soli...' oživjet će uspomenu na jedan od najvećih bendova u povijesti
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

SUSTIPAN Festival 'S okusom soli...' oživjet će uspomenu na jedan od najvećih bendova u povijesti

Queen Symphony Real Tribute, klapa Rišpet, Božo Vrećo i Vlatko Stefanovski i V3 Trio nastupaju u Splitu

Četiri večeri na Sustipanu obilježit će čaroban spoj intimne atmosfere i jedinstvene lokacije uz dobro poznate zvukove Queen Symphony Real Tribute, klape Rišpet, Bože Vreće i Vlatka Stefanovskog i V3 Trija. Nastupaju u sklopu drugog izdanja festivala 'S okusom soli…' od 17. do 20. kolovoza u Splitu. Ne propustite glazbeni događaj ljeta! Ulaznice za svaku koncertnu večer posebno mogu se kupiti preko sustava Eventim i Croatia Tickets te na samom ulazu na dan koncerta.


Prvu večer, 17. kolovoza, u 21 sat Queen Symphony Real Tribute će na Sustipanu 'oživjeti' uspomenu na Queen, jedan od najvećih rock bendova svih vremena i na jednog od najvećih pjevača u povijesti, Freddieja Mercuryja, uz moćnu podršku simfonijskog orkestra koji broj 42 instrumenta i zbora od 16 ljudi.


Druge večeri, 18. kolovoza, u 21 sat dvije godine nakon nastupa u prepunoj Spaladium Areni klapa Rišpet zapjevat će opet u rodnom Splitu u sklopu festivala 'S okusom soli…'. Njihovi stihovi prepuni ljubavi i pjesme prožete mediteranskim ugođajem savršeno će se uklopiti u ugođaj otvorene pozornice parka Sustipan.


Treće večeri, 19. kolovoza, u 21 sat Sustipanom će se zaoriti anđeoski glas Bože Vreće. Ovaj lirski tenor i glazbeni pionir modernog karasevdaha priprema show pun magije i katarze. Njegovi su koncerti potpun sufi trans koji sevdah izvorno potpuno oslobođen nosi u sebi.


Četvrtu večer, 20. kolovoza, u 21 sat će zatvoriti virtuoz Vlatko Stefanovski i V3 Trio. Svi obožavatelji zvuka gitare ovog svjetski poznatog glazbenika imat će na Sustipanu priliku uživati u svirci koja će biti 'začinjena' mladenačkom energijom i rock zvukom V3 Trija. Zajedno će stvarati prelijepe zvučne pejsaže kombinirajući instrumentalni rock, etno jazz, blues i jazz fusion.

- Ne propustite glazbeni događaj ljeta - festival 'S okusom soli…'! Ulaznice za svaku koncertnu večer posebno mogu se kupiti preko sustava Eventim i Croatia Tickets te na samom ulazu na dan koncerta - poručili su organizatori.

Vaša reakcija na temu